• Markdannersvej 4, 6600 Vejen

Elevrådets trivselsdag 24. marts

Henriette Rask Jeppesen den 24-03-2017
    Billeder fra dagens trivselsdag for 0. - 6. klasse

Hermed billeder fra dagens trivselsdag i ABC i strålende solskinsvejr . Elevrådet stod for dagen med fokus på trivsel og bevægelse. Elevrådets kriterier var bl.a., at man skulle samarbejde, at alle børn i ABC kender hinanden osv. Ved evalueringen til sidst var det tydeligt, at stort set alle havde haft en dejlig dag, hvor mål og kriterier var opfyldt.

En stor tak til elevrådet for deres gejst og engagement.

Nyt i fotoalbummet
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    Elevrådets trivselsdag 24. marts 2017
    Henriette Rask Jeppesen den 03-03-2017
    Kære børn og forældre

I de sidste måneder har elevrådet haft fokus på sprog og lavet en kampagne, der hedder "Tal ordentlig". I forbindelse med kampagnen har de lavet 3 film, hvor de selv har lavet manuskript, ageret skuespillere m.v. Hvis I har lyst til at se filmene, kan I følge linket:

Elevrådet fortsætter arbejdet med sproget i den kommende tid.

Mange hilsner fra

Henriette

Henriette Rask Jeppesen den 22-02-2017

Multibane + nyt legeområde

Vi har oparbejdet et overskud i 2016 og derfor er der nu penge til at etablere den længe ventede multibane + et nyt legeområde på den lille græsplæne ved bålhytten.

Multibanen etableres i samarbejde med efterskolen, AUI og hallen. Det er vi rigtig glade for, da multibanen gerne skal skabe liv og glæde for hele byen. Banen placeres i skolegården ud til Markdannersvej. Det eksisterende sorte skur fjernes, så der bliver plads til multibanen. Den bliver 9 x 17 meter og med kunstgræs inkl. et overdækket område med bord/bænke.

Etableringen af banen går i gang snarest. Vi forventer, at banen står færdig omkring påske.

Nyt legeområde bliver med svævebane, gynger, beachvolley + siddeområde.

Skaterrampe - er et stort ønske fra elevrådet. Der undersøges p.t. forskellige muligheder.

Der hænger tegninger af multibanen + legeområdet ved indgangen i ABC, hvis I gerne vil se, hvordan det kommer til at se ud.

Vi glæder os helt vildt til at se det færdige resultat, og vi glæder os til at indvie det hele sammen med børnene. Vi forventer, at det hele står færdigt i løbet af maj måned.

Mange hilsner fra

Helle og Henriette

Andst Børnecenters værdier:

G       glæde, sjov og leg

I         inklusion

V        visionær