• Markdannersvej 4, 6600 Vejen

Sidste tilmelding til kor · 3A · 4A · 5A · 6A
    Henriette Rask Jeppesen den 01-12-2016
    Kære forældre heart

Vi har i dag modtaget en masse slik, chokolade, frugt, småkager, lakrids, spil og meget mere, samt et flot kort fra jer forældre i ABC. I kan se alle godterne på de vedhæftede billeder.

Tusind tusind tak - vi er så glade og taknemmelige for at få sådan en hilsen. Det varmer os meget, at I tænker på os. Vi er stolte over at være et sted, hvor vi får så megen ros og anerkendelse for vores arbejde. At få sådan en hilsen giver lige lidt ekstra motivation og gejst.

Vi er glade for, at vi hver dag får lov at "låne" jeres dejlige børn. Vi har simpelthen verdens mest fantastiske job. TAK.

De varmeste hilsner fra

Personalet i ABC
    Henriette Rask Jeppesen den 31-08-2016
    Kære børn og forældre i ABC

Som vi skrev til jer før sommerferien, trives jeres børn både socialt og fagligt. Den nationale trivselsmåling viser os, at børnene i ABC har det rigtig godt. Faktisk klarer vi os så godt, at vi placerer os i den bedste kategori, når vi sammenligner os med alle skoler i hele Danmark.

Ugebrevet A4 har kortlagt trivslen i folkeskolen og inddelt skolernes resultater i 5 kategorier, hvor rød er den dårligste placering og den grønne er den bedste. Vi placerer os i den grønne, hvilket betyder at vi er i den bedste femtedel i hele landet.

Ringeste
    femtedel
    Næstringeste femtedel Midtergruppe Næstbedste femtedel Bedste
    femtedel

Det er vi vanvittig stolte af og glade for, da det fortæller os, at de indsatser vi arbejder med har en positiv effekt på jeres børns læring både socialt og fagligt.

Andst Børne- og Skolecenter ligger blandt de bedste ti procent af folkeskolerne i social trivsel, de bedste ti procent i faglig trivsel, den bedste sjettedel i støtte og inspiration i undervisningen, og den bedste tredjedel i ro og orden.

I forældre har en kæmpe betydning, da I hver dag bakker op om jeres børns trivsel og om ABC. Tusind tak for det.

Personalet har en kæmpe betydning, da deres kvalifikationer og engagement er helt i top. Tusind tak for det.

Vil I læse mere om kortlægningen af trivslen på de danske skoler, kan I følge linket:

Mange stolte hilsner fra

Henriette

Andst Børnecenters værdier:

G       glæde, sjov og leg

I         inklusion

V        visionær