• Markdannersvej 4, 6600 Vejen

Kontoret er lukket fra fredag den 1. juli til og med mandag den 1. august
    Henriette Rask Jeppesen den 20-06-2016
    Kontakt til SFO:

Vi har desværre været uheldige med vores nye telefon i SFO'en. I kan derfor træffe os på tlf. 51708993 i den kommende tid.
    Henriette Rask Jeppesen den 19-06-2016
    Kære forældre og elever i Andst Børne- og Skolecenter

Om kort tid går børnene på ferie og dette skoleår er slut. I den forbindelse vil vi gerne takke jer forældre i ABC for, at I hver eneste dag hele året, støtter op om jeres børn og deres skolegang.  I kommer hver gang, vi beder om hjælp, I møder talstærkt og hjælper til, når der er åbent hus osv. osv. I er en uvurdelig hjælp og en uvurderlig samarbejdspartner i det daglige arbejde, vi har brug for hinanden for, at vi kan opnå det, vi gør yes

Vi vil gerne fortælle jer, at jeres børn er super super dygtige. I Andst Børne- og Skolecenter har vi opstillet mål for børnenes læring, og vi kan med glæde meddele jer, at vi har opnået vores mål og meget mere til. Vi har opnået meget bedre resultater end vi havde troet muligt, og vi havde høje forventninger.

Derudover er det fantastisk, vi kan se, at børnene samtidig trives. Trivslen er fundamentet for, at børnene kan lære og her placerer jeres børn sig også i toppen yes

Det fortæller os, at vores indsatser omkring trivsel, bevægelse, mål, kriterier, feedback, pædagoger i skolen, ugeplaner, osv. osv., er indsatser, der virker for at øge børnenes læring. Det betyder, at vi i samarbejde med jer kan yde det bedste til det, der er vores kerneydelse - nemlig børnenes læring.

Det kan lade sig gøre, fordi vi har jer forældre, samt nogle fantastiske lærere og pædagoger, der hver dag yder en formidabel indsats. Nu har vi brug for en pause for at planlægge og lade batterierne op til et nyt og spændende skoleår, hvor vi igen er klar til at tage fat og gøre vores bedste hver eneste dag i samarbejde med jer

Den første dag efter ferien er den 10. august. Her mødes vi i Musiksalen kl. 7.50.

Forældremødet er tirsdag den 16. august kl. 16.30-19. Her vil vi fortælle jer om det nye skoleår, I vil møde klassens lærere/pædagoger m.v.

I løbet af ugen vil I modtage et brev, hvori skema m.v. kan ses.

I ønskes alle en fantastisk sommer

Mange hilsner fra

Henriette

Andst Børnecenters værdier:

G       glæde, sjov og leg

I         inklusion

V        visionær