Samarbejdet med Østerbyskolen

Mål:

At skabe forståelse for at Andst skole og Østerbyskolen hænger sammen i hele skoleforløbet.

At lærerne i deres samarbejde og øvrige aktiviteter sigter mod at eleverne på de to skolers 4. - 6. årg. oplever sammenhæng. At eleverne opbygger relationer på tværs af de to skoler.

At Østerbyskolen bliver det naturlige valg som overbygningsskole for Andst skoles 6. årg.

At Andst eleverne og deres forældre oplever imødekommenhed i deres møde med Østerbyskolen.

Hvorfor skal I vælge Østerbyskolen:

I hele Vejen Kommune arbejdes der med vurdering for læring (VFL), hvilket betyder at uanset, hvilken skole man vælger i Vejen Kommune, så arbejdes der med VFL. VFL er et pædagogisk grundsyn med læring i centrum.

Vi arbejder sammen med Østerbyskolen omkring dansk og matematik.

Vi har lyttet til Østerbyskolens gode erfaringer omkring mobilfri skole og besluttet at gøre det samme, sådan at børnene bliver mødt af den samme tilgang

Hvis I ønsker at læse mere om Østerbyskolen, kan I følge linket nedenfor: