IT - alle vores børn i 0. - 6. klasse har enten en ipad eller en computer

Som en del af den nye folkeskolereform, samt Vejen Kommunes digitaliseringsstrategi http://laeringforalle.nu/files/2014/01/Digitaliseringsstrategi-for-dagtilbud-og-skole.pdf

skal alle elever råde over en digital enhed til brug i undervisningen.

Vi har derfor valgt, at alle vores elever i 0. - 6. klasse skal have enten en ipad eller en computer til rådighed i skoletiden.

Afdeling 1 0. – 3. klasse:

Alle elever har deres egen ipad til rådighed, som kan anvendes i løbet af skoledagen. Udstyret må ikke tages med hjem.

Afdeling 2 4. – 6. klasse:

Alle elever har deres egen chromebook til rådighed, som kan anvendes i løbet af skoledagen. Udstyret må ikke tages med hjem.

Der er investeret i et omfattende trådløst netværk, der tillader alle elever at være på nettet samtidigt.

Ipads til børnehaven + 4. - 6. klasse:

Vi har nu et sæt med 20 stk. ipads, der kan udlånes til børnehaven og til 4. - 6. klasse efter behov. Kan bookes via intra.

Opbevaring af medbragt udstyr 4. - 6. klasse:

Eleverne har mulighed for at låse deres udstyr inde i løbet af skoledagen.

Det er elevernes eget ansvar at låse udstyret inde.

Hvilke krav stilles til elevernes medbragte udstyr:

Vores IT-vejledere står klar med hjælp og vejledning.

Derudover har vi Frank Osberg, der er far til Noah Linus i 0a som vores eksterne konsulent. Frank har stor viden om IT-udstyr og vil være behjælpelig med, hvilket udstyr der er relevant. Han kan kontaktes via forældreintra eller  på mail: [email protected]

Det skal understreges, at eleverne gerne må medbringe MAC-udstyr, men at skolen kun kan hjælpe med udstyr, der kører Windows.