SFO-info

Da nogle børn har brug for eftermiddagsmad, har vi valgt, at de kan spise ved et fælles bord, lige efter skole. Der vil sidde en voksen sammen med dem og det vil være i tidsrummet 13.50-14.05.
Vi gør det fordi, vi ved, at nogle af børnene har brug for det.

Når vi tilbyder det på denne måde er det for at tilgodese de forældre som ønsker, at deres barn skal spise lidt om eftermiddagen og på denne måde slipper børnene også for at få afbrudt deres leg senere på dagen.
Vi kan naturligvis ikke tvinge børnene til at spise, så derfor er det også vigtigt, at du får talt med dit barn om hvad du som forældre forventer.

Der ud over gælder det for alle SFO'ens børn, at de som altid må sætte sig med deres mad, når de har brug for det.

0.A spiser i klassen før de går i SFO, så denne ordning gælder for de resterende klasser.

Kom til os hvis du har spørgsmål til ovenstående.

Mange hilsner fra
SFO-personalet