Opslagstavlen

Tak for besøget til folketingspolitiker Anni Matthiesen

MF Anni Matthiesen har i dag mandag den 16. april besøgt Andst Børne- og Skolecenter for at opleve de mange aktive elever og høre om gevinsterne ved at prioritere bevægelse.

Besøget var arrangeret i samarbejde med Dansk Skoleidræt. Billederne er taget af Johnny Wichmann fra Dansk Skoleidræt.

Annie fik en lille smag på, hvad vi tilbyder børnene i pauserne, hun talte med børn fra elevrådet om, hvordan de oplever, at der er fokus på bevægelse og hun så, hvordan vi arbejder med samarbejde og medstemmelse i idrætsundervisningen. I tysk øvede de tal i løb og i matematik handlede de i små butikker og viste, hvordan de med kroppen husker begreber. Bevægelse er med til at skabe øget læring og til at styrke børnenes mentale trivsel.

Tak til alle de børn, der ydede en særlig indsats i dag og tak til personalet for, at vi måtte kigge forbi og se, hvordan de arbejder med bevægelse i hverdagen og stor tak til Anni for, at hun havde lyst til at besøge os.

Hvis I vil læse mere om besøget, kan I følge linket:

Nyt i fotoalbummet
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    Politikerbesøg
    Henriette Rask den 16-04-2018
    Kære børn og forældre

Sikke en dejlig dag med en masse skønne og glade børn.

Tusind TAK til elevrådet for en dejlig dag.

Husk nu at få indbetalt sponsorbidrag til "Børnelungefonden" - se tidligere beskeder, hvor I kan se, hvordan I gør.

Henriette

Nyt i fotoalbummet
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    Elevråds Trivselsdag
    Christoffer Klose den 23-03-2018
    Kære børn og forældre i ABC

I har måske hørt fra jeres børn, at elevrådet har stået for en sprogkampagne under navnet:

Stop det grimme sprog NU

Hvorfor kampagnen:

Fordi vi gerne vil have, at alle taler pænt og opfører sig ordentlig overfor hinanden

I forbindelse med kampagnen har elevrådet lavet 2 videoer. En målrettet børnehaven
    https://www.youtube.com/watch?v=A63s3-kri0o og en målrettet skolen https://www.youtube.com/watch?v=EPkuOuEx1FM

I begge videoer er der fokus på de 4 adfærdsformer: Grøn, rød, gul og grå. I ABC vil vi gerne være grønne. Spørg evt. jeres børn, hvad der kendetegner de 4 adfærdsfarver (oversigt er vedhæftet her, hvis de har glemt det).

I videoen til skolen er der også fokus på de voksnes sprog - at når voksne taler grimt, taler børnene også grimt.

Det er elevrådet, der har lavet manuskript til begge videoer. Jakob og Frederik fra 4a har hjulpet med optagelser, redigering m.v. En særlig TAK til Jakob, da han ikke er en del af elevrådet og har brugt mange timer på at hjælpe os.

Kampagnen er slut, men vi vil fortsat have fokus på sproget.

Henriette

Henriette Rask den 20-03-2018

Hermed infobrev fra Vejen Kommune vedr. strejke/lockout.

Helle og Henriette
    Henriette Rask den 14-03-2018